UA

Автобезпека Benish GPS відтепер офіційно в усіх дилерських центрах НІКО

Група компаній НІКО розпочала співпрацю у сфері автобезпеки.

Завдяки цьому партнерству, майбутні власники автомобілів тепер матимуть можливість обрати офіційний автозахист від Benish GPS, визнаного лідера у галузі супутникових систем безпеки та моніторингу транспорту.
Продукція буде доступна в усіх дилерських центрах НІКО по Україні, зокрема у Києві, Львові, Дніпрі та Запоріжжі.

При придбанні автомобілів Audi, Mazda, Nissan, Mitsubishi, Ford та Opel у салонах НІКО, можна одразу обрати та встановити на свій автомобіль супутникову систему автобезпеки Benish GUARD Forcе.Доступно 4 варіанти комплектації за ціною від $699. Наші спеціалісти сервісу, пройшли відповідне навчання та якісно і швидко проведуть встановлення системи на автомобіль зі збереженням всіх гарантій.


Супутникова система автобезпеки Benish GUARD Force пропонує широкий спектр функцій:

• Надійний захист від викрадення за допомогою технології GUARDBlocker, яка протистоїть "глушилкам", вудкам та кодграбберам.
• Автоматичне блокування автомобіля при спробі угону.
• Фіксація зовнішніх впливів за допомогою 3D-контролю OutGUARD (удар/нахил/переміщення із вимкненим запалюванням).
• Захист периметра автомобіля від несанкціонованого відкривання дверей, багажника та капота.
• Дистанційне керування функціями автомобіля через мобільний додаток.
• Цілодобова підтримка Диспетчерського центру.Тривожна кнопка для екстреного зв'язку з оператором Диспетчерського центру 24/7.


З продукцією Benish, водії отримують не лише автобезпеку, але й відчуття комфорту, спокою та впевненості. Дозвольте Benish подбати про ваш автомобіль, даруючи вам спокій та впевненість.

Детальніше про супутникові системи автобезпеки Benish GUARD можна дізнатись за посиланням https://benishgps.com/uk-ua/products/car-guard/, а також за телефоном: +380 44 49 44 999.